Positiv judo

Positiv Judo är judosektionen inom Göteborgs Aikidoklubb. Vi är en del av samma klubb och delar lokal men har egna träningstider och instruktörer.

I vår judo vill vi betona långsiktig utveckling, det är vår egen personliga drivkraft. Vi tror att det viktiga är att stegvis öka sina kunskaper och sin förmåga, inte att tävla. Tävlingar kan så småningom vara ett sätt att utmana sig själv men då tidigast i 12-årsåldern. För oss är det en tillräcklig utmaning att bibehålla intresset bland barn och ungdomar och hålla kvar dem på judomattan. Säkerhet och anpassning till vars och ens behov och förmåga är centralt för oss så vi lägger stor vikt vid fallteknik. Det skapar trygghet, vi undviker skador och gör att alla kan utöva sporten på ett mjukt och avslappnat sätt. Vi vill också betona genusperspektivet och arbetar för att alla ska kunna utöva judo på ett likvärdigt sätt.

Läs mer om oss på Facebook

 

Schema:  

Tisdagar:

– Barn 7-12 år 17.30 – 18.30

– Familjeträning 18.45 – 20.00

Söndagar:

– Barn 7-12 år 14.00 – 15.00

– Familjejudo  15.15 – 16.30

Avgifter

Medlemsavgift 100 kr

Terminsavgift 300 kr

 

 

Instruktörer i Positiv Judo

Lee Li Har varit med i Vietnamesiska landslaget och tagit internationella medaljer. Hon har tränat sedan millennieskiftet. Lee Li kom till Sverige för 6 år sedan i Kungsbacka och har tävlat i lag-SM för Göteborgs Judoklubb

Nicolas Gialtrinos
Tränat judo sedan 12-13 år, från 1972 i Lindome Judoklubb. Nicolas tävlat på elitnivå i Individuella SM, Lag SM och Swedish Open. Han varit instruktör i 25 år och har varit aktiv i Kungsbacka Judoklubb i fyra år, nybörjare och tävlingsträning i Kungsbacka i 3 år. Nu vill han träna utan inriktning mot tävling.