Hoppa till innehåll

Bortom de smarta knepen!

  • av

Bortom de smarta knepen:
Att tänka som en lärare
Workshop i Aikidopedagogik

Målgrupp
Unga tränande från 13 år och uppåt som är eller har möjlighet att bli instruktörer/hjälpinstruktörer i föreningens barn och ungdomsverksamhet. Givetvis är seniora instruktörer, verksamma inom, samt instruktörer som planerar att starta en barn och ungdomsverksamhet i sin förening även välkomna.

Åldersgräns
Från 13 år och uppåt

Målsättning
Var hittar jag bra idéer? Hur bygger jag upp ett träningspass? Hur skapar jag ett träningspass som fokuserar på teknik och samtidigt är roligt utan att äventyra säkerheten för de som tränar? Dessa och andra frågeställningar kommer att lyftas fram i denna workshop i Aikidopedagogik. Målsättningen är att förmedla en metod som kan appliceras i ett brett spektrum av situationer. Snarare än en lista over olika aktiviteter är syftet att förse deltagarna med verktyg som gör det möjligt att skapa egna.

Instruktör
Brent Puglisi, 3 dan i Aikido. Brent är auktoriserad grupp instruktör (Svenska Budo & Kampsportsförbundet) och arbetar som lärare för mellanstadieelever på ISGR (International School of the Gothenburg Region).

Tid och datum
Lördag den 28 november: 10.00-12.00, Lunch, 13.00-15.00, Middag ca. 18.00
Möjlighet till övernattning finns på klubben.

Plats
Göteborgs Aikidoklubb, Dr. Westringsgata 14d, Göteborg

Avgift
300 kr. per deltagare. I avgiften ingår något att äta på lunchen.

Anmälan
Senast den 22 november 2015 till info@goteborgsaikidoklubb.se

Kontaktperson
Dan Borg tel. 070-202 50 56

Nerladdningsbar pdf

Workshop Aikidopedagogik 2015