Hoppa till innehåll

Nybörjarträning för vuxna

  • av

Nyborjartraning

Vi har löpande intagning för intresserade hela terminen. Just nu har vi inte särskilt avpassade träningstider för nybörjare, ta gärna kontakt med oss via mejl och kom till träning för alla. Träningstider finns här

Där finns alltid minst två instruktörer för att kunna ge bästa möjliga träning, exempelvis hjälpa dem som kommit efter, börjat senare och för att ge ett extra stöd.

Träningskläder

När du börjar träna kan du använda gymnastikkläder, byxa (ej shorts) och en tröja med långa ärmar. Vi är noga med hygienen så ta med en handduk så du kan tvätta fötterna innan träningen och duscha efteråt.

Träningsavgifter, vuxna (15 år och äldre)

Medlemsavgift: 200 kr/år
Nybörjaravgift träning: 1000 kr (gäller en termin)
Ordinarie medlemmar:
Medlemsavgift 200 kr/år
Träningsavgift: 1700 kr/termin
 
Medlemsavgiften täcker försäkring och medlemsskap i Budo- och Kampsportsförbundet.

Pengarna betalas till vårt postgirokonto 72 54 19–6 eller med SWISH. Glöm inte att fylla i namn och skriv ”Nybörjarkurs”.

1

Sebastian Westberg 4 kyu

Började träna på Göteborgs Aikidoklubb när han var 10 år. Nu har han tränat i vuxengruppen i två år.

Alla kompisar tränade någon form av kampsport och jag ville träna något annorlunda – och jag fastnade för aikido. Man lär sig hela tiden nya saker och det är ett jättebra sätt att hålla sig smidig och vaken.

Aikido är något jag rekommenderar om du vill lära dig att hantera din kropp och att hitta dig själv.

2

Antti Lehtonen 3 kyu

Började träna på Göteborgs Aikidoklubb våren 2013.

Jag har tränat kampsport innan, bland annat karate. Aikido hittade jag på hemsidan och jag hade tur att det var pröva på träning precis då. Efter det har jag tränat hela tiden.

Det är ett bra självförsvar och man blir lugnare av att träna. Det är något speciellt – det är mycket koncentration och man blir piggare och gladare. Man kommer stressad från jobbet och när man börjar träna är det borta.

Träningen är jättebra och alla är glada, trevliga och hjälpsamma.